Project verslag 2020 Steun weeskinderen, Vyanda

Bij deze wil IBAZA alle rechtspersonen en natuurlijke personen en die op de een of andere manier hebben bijgedragen aan het welslagen van dit project proces gedurende het gehele traject, van harte bedanken. We staan ook nadrukkelijk stil bij het overlijden van Prof. Nijebariko Therence, die in maart 2020 overleden is aan kanker. Hij was sinds 2013 als psycholoog verbonden aan IBAZA. Wij gaan hem missen. Het is vrijwel onmogelijk om een vergelijkbaar ervaren psycholoog te vinden. De Professor heeft heel veel positieve dingen gedaan voor weeskinderen in de gemeente Songa. De realisering van dit project is het resultaat geweest van hard werken en het brengen van vele offers van heel veel mensen.

Wij danken de Stichting Microprojects en haar Nederlandse partners dan ook van harte voor hun voortdurende steun. Onze dank gaat ook uit naar onze verschillende Burundese partners en deelnemers aan het project voor hun onafgebroken betrokkenheid en openhartige samenwerking. Hun bijdrage en inzet zijn een belangrijk signaal dat niet alleen IBAZA zich om het welzijn van kwetsbare kinderen bekommert.

Wij bedanken ook de autoriteiten van de gemeente Vyanda en de school, de ambtenaren en de voogdijfamilies. Zonder hun deelname zouden onze activiteiten ook niet goed zijn verlopen. In het bijzonder zijn wij de medewerkers van IBAZA dankbaar voor hun toewijding en hun getoonde professionalisme tijdens het hele werktraject. Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit projectverslag en tot volgend jaar!

Namens de IBAZA organisatie bedankt!